Els hi oferim un compromís eficaç per tal de donar un Servei de qualitat. Si el seu problema no es soluciona “in-situ“, disposem d´un laboratori per tal de facilitar-li una solució adaptada a les seves necessitats.

Suport tècnic informàtic a domicili

Un tècnic es desplaçarà al seu domicili i es facturarà el temps d’intervenció a raó de 37€/hora tècnic de hardware i 49€/hora tècnic en sistemes. Fora de la zona de Valls-Tarragona-Reus quilometratge i despeses de desplaçament a part.

Suport tècnic informàtic remot

Realitzem intervencions via telefònica i/o mitjançant connexions de control remot. Aquesta opció es factura per temps d’intervenció segons tarifa vigent.

Suport tècnic informàtic d'urgències

Serveis subjectes a disponibilitat de tècnics. Es factura el temps d’intervenció a raó de 60€/hora tenint en compte el temps de desplaçament i el temps d’intervenció. Fora de la zona de Valls-Tarragona-Reus quilometratge i despeses de desplaçament a part.

Contractes de manteniment informàtic

Oferim la possibilitat de contractar serveis de manteniment a mida. Amb aquest servei ens comprometem, a que en cas d’avaria informàtica tindrà una resposta ràpida inferior a 8 hores (contractes horari laboral) o 3 hores (contractes inc. Festius). Aquest servei inclou, en cas de que sigui necessari, la instal·lació d’equips de substitució per part de l’empresa, intervenció i despeses de transport.

Demana pressupost………………………..Contacta amb nosaltres!

Cablejats Estructurats

Realitzem estudis i executem projectes per a dotar la seva empresa d’un sistema de cablejat estructurat que li permetrà interconnectar diferents sistemes i/o equips podent estar basats en cable de coure o en fibra òptica.

Xarxes inalàmbriques o “Wireless”

Realitzem instal·lacions Wireless o xarxes sense cables. Hi ha que tenir en compte que les xarxes inalàmbriques no són sempre aplicables per a qualsevol necessitat, hi ha que fer un estudi previ de avantatges i inconvenients, tenint en compte, necessitats de transmissió de dades i distàncies.

Demana presupost………………………..Contacta amb nosaltres!

En motiu de l’entrada en vigor de la Lley Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999, de 13 de desembre (LOPD) ens encarreguem de fer l’estudi de seguretat, inscripció de les bases de dades a l’Agència de Protecció de Dades i d’elaborar el corresponent Pla de Seguretat Informàtica i del seu manteniment amb tot els apartats que comporta:

 • Els procediments de creació, conservació i esborrat de fitxers temporals.
 • Els procediments de Gestió i Notificació d’incidències.
 • Els procediments de realització de còpies de suport i recuperació.
 • El control i registre d’accessos a la informació, amb determinació de perfils d’usuaris i privilegis.
 • Els procediments d’accessos i transmissió de dades a través de xarxes de telecomunicacions.
 • Els procediments de xifrat d’informació sensible.
 • Els procediments d’esborrat i destrucció de suports.
 • Els procediments de proves de noves aplicacions/eïnes amb dades reals.
 • Els procediments d’accessos, emmagatzematge, conservació i destrucció de dades.

Demana pressupost………………………..Contacta con nosotros!

També li oferim la implantació de diferents tipus de software: comptabilitat, gestió comercial, producció, controls de presència, restauració i hoteleria. Tot això els permetrà el control i la planificació de tots els recursos de la seva empresa.

Demana pressupost……………………….. Contacta amb nosaltres!

Entre els nostres serveis, també li oferim:

 • Allotjaments Web i correu electrònic.
 • Així com, disseny de pàgines Web, segons les necessitats del client.

Demana pressupost………………………..Contacta amb nosaltres!

També ens dediquem a la venda de hardware informàtic amb l´última tecnologia com servidors, ordinadors pc, portàtils, sistemes de còpies de seguretat, terminals punt de venda TPV, monitors, impressores, etc, per a tots ells oferim servei i suport tècnic informàtic.

Demana pressupost……………………….. Contacta amb nosaltres!

Office365

Amb Office 365 és poden editar documents en qualsevol explorador amb Web Apps, revisar correu electrònic en qualsevol dispositiu, realitzar reunions en línia per veure i escoltar a socis i clients, a més a més és poden editar documents de forma simultània, per així tenir un negoci més eficient i productiu i lo millor, tot això des de el núvol i a un preu accessible. Aquest tipus de solucions ja són utilitzades per grans empreses des de fa un bon temps, però aquestes tenen un preu molt elevat per a les PYMES. Gràcies al núvol, les PYMES ja poden accedir a utilitzar aquestes solucions, perquè el cost és molt accessible. Office 365 ofereix a les PYMES de fins a 25 empleats, plans amb un cost accessible, amb aquests plans, Office 356 ofereix alternatives per satisfer les necessitats de qualsevol empresa, sense importar el seu tamany

Exchange Online amb Office 365

Sense servidors. Redueix els costs de TI. Adquireix actualitzacions automàtiques. Les teves dades segueixen sent privades i mai s'utilitzen amb fins publicitaris

Compleix amb l’estàndard HIPAA i uns altres 9 estàndards de compliment.

Protecció contra spam i virus

Exchange Online ----------------- 3.40€ usuari / mes (compromís anual).

Idoni per empreses que necessiten un sistema de correu electrònic corporatiu hostejat de forma segura i de confiança.

Escriptoris Virtuals

Amb l'Escriptori Virtual allotgem en el núvol: e-mail, documents, “backup”, aplicacions corporatives, aplicacions professionals, l'usuari guanya en mobilitat i seguretat, mentre que l'empresa guanya en disponibilitat, flexibilitat, i estalvia costs en cada servici, sense tenir que preocupar-se per res

Demana pressupost……………………….. Contacta amb nosaltres!

Epic Telecom en la seva condició de ISP l'hi proporciona l'accés a internet professional

De les característiques que el seu negoci necessita,

Característiques:

 • Tràfic ORO
 • SLA: Disponibilitat del circuit del 99,73% resolució màxima d'incidències al dia següent laborable.
 • Router WIFI
 • Sense quota de línia
 • Suport i assistència 8x5
 • Adreça IP fixa inclos

Sense compromís de permanència

També els hi oferim línies telefòniques digitals amb canals ajustats a les seves necessitats. Sense quotes d'alta ni permanència.

Suport per a centraletes i terminals telefòniques adequats al tipus de línia contractada (SIP, BRI, PRI). Consulta amb els fabricants de centraletes i terminals suportats. Mínim 2 trucades simultànies i fins un màxim de 96.

Demana Pressupost………………………..Contacta amb nosaltres!

Les auditories informàtiques ofereixen al nostre client un informe detallat

del estat del seu parc informàtic. Aquest complet informe contempla l'estat del Hardware, sistemes operatius, xarxa i l'informem de les mesures a prendre per

Millorar el seu sistema així com el seu rendiment i seguretat.

Demana pressuposta……………………….. Contacta amb nosaltres!

En el nostre laboratori recuperem dades de diferents suports com:

Discs durs de 3.5”, 2.5”, Targetes de memòria, memòries USB, etc.

Generem un informe del estat del suport i les dades a recuperar, d'aquesta manera, el nostre client pot saber les dades què és poden recuperar abans de realitzar la intervenció final per part dels nostres tècnics.

Demana pressupost……………………….. Contacta amb nosaltres!